Gratis werkboek: Ontdek de groeikansen en groeiblokkades van je bedrijf

Doelgericht de diepte in, gedurfde keuzes maken en een goudeerlijke vinger aan de pols.

Tijdens een Business Collab ben ik je strategisch partner gedurende 3 maanden. Samen signaleren én verzilveren we kansen. En lossen we obstakels op om zo steeds meer tijd en energie vrij te spelen voor nog grotere impact met jouw business.

Heb ik het over jou?

Ondernemen vind je geweldig. Je houdt van de uitdaging, de vrijheid en de groei. Meer mensen bereiken en helpen, om zo steeds meer het verschil te maken. Voor je klanten en voor de wereld om ons heen.

 Toch ken je ook de andere kant van het ondernemerschap. In de eerste plaats het keiharde werken. Daar ben je niet vies van, maar je bent ook maar een mens en kunt niet alles tegelijk en ook nog eens alleen. Daarbij komt de verantwoordelijkheid die gepaard gaat met je vrijheid. De druk om de juiste keuzes te maken, de juiste strategie uit te stippelen en om investeringen te doen die uiteindelijk renderen. 

 Die kant is bij vlagen best eenzaam. Er zijn niet veel mensen bij wie je dan terecht kunt. Die je echt begrijpen en veel belangrijker nog: die je verder kunnen helpen. Die eerlijk tegen je durven zijn. De vinger op de zere plek durven leggen en je op mogelijkheden wijzen, waar jij en je business echt mee verder zijn geholpen

Dat kan anders, met Business Collab

Herkenbaar? Laten we kennismaken. Want ondernemen kan echt anders. Relaxter, leuker en met veel meer duurzame impact. In de Business Collab loop ik een aantal weken met je mee, en gaan we samen op zoek naar nieuwe mogelijkheden voor jouw bedrijf. Mogelijkheden die precies passen bij jou als ondernemer en de fase van jouw business. Ik ben jouw goudeerlijke sparringpartner en samen zorgen we ervoor dat het lukt. Wat jouw doelen en dromen ook zijn.

samenwerken met Linda

Laten we samenwerken

Of je nu in je eentje een aan je business runt, of al een paar jaar bezig bent en inmiddels een team om je heen hebt verzameld. Of je nu op zoek bent naar een slimmere manier van werken, een nieuw aanbod wilt lanceren of je hele bedrijf eens door wilt lichten om te ontdekken waar je kansen laat liggen. Ik ben er voor je. Mij ontgaat niets.

Dit levert de Collab op

Al in zes sessies heb jij tijd, geld en headspace vrijgespeeld om te kunnen investeren in groei. Doordat je taken en processen anders hebt ingericht, je een paar nieuwe acties gestart bent en juist besloten hebt om sommige niet te doen of mee te stoppen aangezien ze niet het gewenste effect hadden.

Je hebt inzicht in waar je staat, duidelijk overzicht in je bedrijf en een actieplan om ook de maanden na onze samenwerking mee verder te kunnen.     

“Gedurende een paar projecten, waarin we hebben samengewerkt, deelde Linda op een constructieve en verfrissende manier hoe de communicatie en (online) marketing verbeterd en geoptimaliseerd kan worden. Ik kijk dan ook met plezier terug op een geslaagde samenwerking met Linda en ben ik ervan overtuigd dat u datzelfde gevoel zult hebben als zij uw strategie mag invullen of ondersteunen.”

Eric Klein Breteler

Meer dan cijfers

Wat kun je van mij verwachten?

Iemand zei ooit tegen me: ‘Jij bent die “irritante aanwezigheid” maar tegelijkertijd onmisbare rechterhand.’ Misschien niet de meest gepolijste woorden, en toch heb ik hier verder weinig aan toe te voegen. Het klopt. Ik zie na meer dan 15 jaar internationaal bedrijfsleven alles en schroom niet om het te benoemen. Kansen én knelpunten.

 Daarover ben ik eerlijk en open naar je. Dat is soms geweldig en soms confronterend, maar altijd met het enige resultaat dat telt: groei. 

Kies je voor een Business Collab kun je dit praktisch verwachten:

  Kies je voor een Business Collab kun je dit praktisch verwachten:

  • Een samenwerking van 12 weken met om de week een afspraak.
  • Voor de start van onze samenwerking stuur ik je een uitgebreide vragenlijst toe. Op basis van die antwoorden bepalen we samen de planning en acties
  • Tussendoor kun je jouw vragen bij me kwijt.
  • Een maand na onze Collab bellen we nog een keer. 

  Ik was van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat iedere lead die ik kon vinden aan het bellen. Koude acquisitie had me in het begin veel gebracht maar werd, naarmate de tijd vorderde, steeds moeilijker.

   Tijdens een strategie dag [business sprint] werkt ik met Linda een plan uit dat optimaal inspeelde op mijn sterke punten en gebruik maakt van een slimme mix van PR en online marketing op een manier die bij mij, mijn bedrijf en mijn klanten past.

   Het effect? Nu bellen mensen mij voor afspraken.

  Business owner

  in innovative production systems

  Vragen? Get in touch!

  Heb je het idee dat een Business Collab met mij precies is wat je nu kunt gebruiken, maar wil je het zeker weten? Heb je nog vragen, of wil je me gewoon beter leren kennen? Laat dan een bericht voor me achter via onderstaande button. Dan bellen we snel.

  FAQ

  + Wat voor soort vragen kan ik aan je voorleggen?

  De vragen die mij gesteld worden zijn behoorlijk divers.
  Recent waren dat bijvoorbeeld:

  • Onze doelgroep weet vaak helemaal niet dat er een betere oplossing bestaat. Hoe komen we bij hen op de radar?
  • Ik doe best veel aan marketing, maar het levert zo weinig op. Wat doe ik ‘fout’?
  • Ik wil een super innovatief en baanbrekend product introduceren op de markt. Hoe zorgen we er voor dat we de juiste snaar raken?
  • Het succes van mijn bedrijf is te afhankelijk van mijn beschikbaarheid. Hoe kan ik bepaalde zaken beter structureren, automatiseren of systematiseren?
  • We zijn heel succesvol met ons product in Nederland en overwegen de stap naar het buitenland. Waar moeten we beginnen?
  • Ik heb het gevoel dat ik meer uit mijn team kan halen. Hoe motiveer en activeer ik mijn mensen?
  + Moet ik precies weten wat mijn vraag is, voor ik contact opneem?

  Nee, sterker nog: vaker zit er een vraag achter de oorspronkelijke vraag die pas helder wordt in ons eerste contact. De behoefte aan verandering op het ene punt in je business werkt vaak door op andere vlakken. Tijdens de intake zorgen we ervoor dat we een goed beeld krijgen van je bedrijf en ambitie. Dat is het beginpunt. Komen we onderweg dingen tegen? Zorg ik dat we die ook meepakken.

  + Wat zijn de voordelen van een samenwerking met jou?
  • Je hoeft het niet alleen te doen. Je hebt iemand naast je die je voorziet van inzichten, om mee te brainstormen en die je helpt om het overzicht te houden.
  • Je ontdekt kansen die je eerder zelf niet had gespot.
  • Je krijgt nieuwe inzichten en leert nieuwe vaardigheden specifiek gericht op de groei van jouw bedrijf.
  • Je doet geen onnodige investeringen in tijd, geld en energie. Samen met mij maak je een echt kloppend plan van aanpak, met de juiste prioriteiten.
  + Wat verwacht je van mij, en wat mag ik van jou verwachten?

  Je mag van mij verwachten dat ik volledig betrokken ben bij jou, je bedrijf en je succes. Ik zal eerlijk zijn en m’n uiterste best doen je zo goed mogelijk te helpen. Ik zal met suggesties en ideeën komen. En zoals je vast al gelezen hebt zal ik niet terughoudend zijn in te delen van punten waar ik denk dat het beter kan. Dat kan best even vervelend zijn, maar uiteindelijk geloof ik erin dat ik je daarmee het beste help. Ook is natuurlijk alles wat we bespreken vertrouwelijk.

   Wat ik aan jou vraag is om je open te stellen, eerlijk te zijn en actie te ondernemen, zelfs als dat misschien wat ongemakkelijk voelt. Ik bied je met veel plezier en toewijding de mogelijkheid meer uit je bedrijf te halen, maar de keuze dit te doen en de bijbehorende actie te ondernemen is aan jou.

  + Hoe weet ik dat dit me iets op gaat leveren?

  Op dit moment zul je voor het antwoord op deze vraag nog moeten vertrouwen op je gevoel. Heb je deze pagina gelezen en klinkt het interessant: Laten we dan eens persoonlijk kennismaken. Wees open over je bedenkingen en twijfel, dan praten we erover. Komen we er dan achter dat je twijfel gegrond is, zal ik je dat ook eerlijk teruggeven. Maar als je een klik voelt en je het tegelijk ook best spannend vindt – een heel gezonde combinatie – dan zou het zomaar eens een gigantisch succes kunnen worden.

  + Kan ik ook eenmalig een korte sessie met jou boeken?

  Ik snap dat losse sessies aantrekkelijk klinken. Ik geloof alleen niet zo in quick fixes en weet uit ervaring dat problemen vaak complexer zijn dan ze op het eerst oog wellicht lijken. Vaak komen er stiekem toch ook nog wat andere issues boven drijven. Het is helaas onmogelijk in één kort gesprek een volledig beeld te krijgen en daar een passend nieuw plan bij te ontwikkelen. 

  + Waar ben je gevestigd?

  Ik woon het zuiden van Nederland. Elkaar persoonlijk ontmoeten kan op locatie in de Euregio, maar ik werk hoofdzakelijk online via Zoom.

  + Wat zijn de betalingsmogelijkheden?

  Neem contact met me op, dan vinden we vast een ritme dat bij jou (en mij) past.

   

  + Hoe kan ik contact met je opnemen voor vragen?

  Je kunt mailen naar hallo@lindavanegmond.nl, bellen of een bericht sturen op 06-12345381, of hier contactformulier invullen.

   

  Er is geen beter moment dan nu.