Gratis werkboek: Ontdek de groeikansen en groeiblokkades van je bedrijf

Wat wordt jouw volgende move?


In eén dag doelen stellen, mogelijkheden verkennen, knopen doorhakken en een actieplan maken voor de volgende stap met jouw bedrijf.

Gaat dit over jou?


Je loopt al een tijdje rond met een nieuw idee (of 5) waarvan je zeker weet dat het de impact van jouw missie en business naar een volgend plan tilt. Een nieuwe aanpak, een nieuwe werkwijze, of misschien wel een nieuw product. Misschien ben je er ook al mee aan de slag gegaan en heb je de eerste stappen gezet. Het kan ook zijn dat je in je huidige aanbod of aanpak vastloopt. Dat de groei eruit is, de vernieuwing, of je eigen energie en plezier. Je vraagt je af wat van al die kansen de juiste volgende is.

Hoe dan ook: je staat op een belangrijk punt in je bedrijf. Je wilt dit nu gaan doen, om echt het verschil te kunnen maken. Nu die campagne lanceren, nieuwe mensen aannemen of dat ene tijdrovende en ingewikkelde proces eindelijk automatiseren. Maar hoe doe je dat precies? Welke keuzes maak je? Welke investeringen zijn rendabel? Wanneer doe je wat? Je hebt je droom helder voor ogen, maar alle mogelijkheden duizelen je soms.

 

Dat kan helemaal anders

 

Op dit soort cruciale momenten is het ondernemerschap best een uitdaging. Het is je lust en je leven, maar je voelt ook de druk van in je eentje knopen doorhakken. Je werkt dag en nacht om het overzicht te krijgen. Om de juiste route uit te stippelen en in de juiste richting te groeien. Om geen kans te missen, want dat zou hartstikke zonde zijn.

 Het is dan zo fijn om daar op niveau met iemand over te kunnen sparren. Iemand die je begrijpt en met voldoende afstand tot jouw bedrijf open en eerlijk mee kan denken. Die snel de pijnpunten te pakken heeft en nieuwe kansen signaleert, om die vervolgens te vertalen naar een doelgericht, efficiënt actieplan.

 

Dit is de Business Sprint

Met de Business Sprint geef ik je precies dat. Een dag lang mijn onverdeelde aandacht, messcherpe blik en vermogen om feilloos te bepalen wat ervoor nodig is om jouw wens succesvol te verwezenlijken. Om de kansen te verzilveren, die je nu nog moet laten liggen.

Binnen een dag ligt er een concreet actieplan op tafel waar je direct mee aan de slag kunt. Een plan dat naadloos aansluit op wie jij bent als ondernemer. Dat precies past bij jouw missie, en de impact die jij wilt maken met jouw bedrijf.

Linda heeft verfrissende inzichten en creatieve ideeën en verrijkt hierdoor mijn opdrachten en processen.

Susanne Scheepers

People, sterk in mensen

Wat kun je van mij verwachten?

Iemand zei ooit tegen me: ‘Jij bent die “irritante aanwezigheid” maar tegelijkertijd onmisbare rechterhand.’ Misschien niet de meest gepolijste woorden, en toch heb ik hier verder weinig aan toe te voegen. Het klopt. Ik zie na meer dan 15 jaar internationaal bedrijfsleven alles en schroom niet om het te benoemen. Niet om zout in de wonden te strooien, maar om razendsnel – binnen een dag – jouw masterplan op tafel te hebben!

business sprint investering

De praktische details & investering

Heel praktisch kun je het volgende verwachten

 • Na aanmelding ontvang je een vragenlijst zodat je me kunt laten weten wat je uitgangspunt, problemen en doelstellingen zijn.

 • We komen twee keer 3 uur online bij elkaar. De data stemmen we in overleg af.

 • Woon of werk je in de Euregio dan is een live afspraak ook mogelijk. In dat geval tackelen we alles in 1 dag.

 • 2 weken na de sessie bellen we nog een keer om vragen die eventueel nog bij je opgekomen zijn te bespreken.

 

Omdat ons bedrijf ontzettend snel groeit, blijven er veel belangrijke zaken liggen waar we simpelweg niet of niet voldoende aan toe komen. Daardoor raak je in bepaalde dingen het overzicht kwijt. Linda heeft me goed inzichtelijk gemaakt waar we nu staan en wat de stappen zijn die we nu kunnen gaan nemen om ons team nog beter te helpen en daarmee het bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Het mooie aan Linda vind ik dat ze er echt plezier in heeft om met jou mee te denken in mogelijkheden. Haar enthousiasme spat er vanaf. Ze heeft een fijne vibe en veel goede ideeën, waarmee we nu direct aan de slag kunnen.

Ruud Nijsen

GWD

Klinkt het interessant, maar twijfel je of dit nu echt is wat jouw bedrijf verder helpt? Of wil je eerst telefonisch kennismaken, om een gevoel te krijgen bij mij en mijn aanpak? Snap ik heel goed. Laat dan een bericht voor me achter. Dan spreken we elkaar snel.

 

5 + 8 =

Er is geen beter moment dan nu.

FAQ

+ Wat voor soort vragen kan ik aan je voorleggen?

De vragen die mij gesteld worden zijn behoorlijk divers.
Recent waren dat bijvoorbeeld:

 • Onze doelgroep weet vaak helemaal niet dat er een betere oplossing bestaat. Hoe komen we bij hen op de radar?
 • Ik doe best veel aan marketing, maar het levert zo weinig op. Wat doe ik ‘fout’?
 • Ik wil een super innovatief en baanbrekend product introduceren op de markt. Hoe zorgen we er voor dat we de juiste snaar raken?
 • Het succes van mijn bedrijf is te afhankelijk van mijn beschikbaarheid. Hoe kan ik bepaalde zaken beter structureren, automatiseren of systematiseren?
 • We zijn heel succesvol met ons product in Nederland en overwegen de stap naar het buitenland. Waar moeten we beginnen?
 • Ik heb het gevoel dat ik meer uit mijn team kan halen. Hoe motiveer en activeer ik mijn mensen?
+ Moet ik precies weten wat mijn vraag is, voor ik contact opneem?

Nee, sterker nog: vaker zit er een vraag achter de oorspronkelijke vraag die pas helder wordt in ons eerste contact. De behoefte aan verandering op het ene punt in je business werkt vaak door op andere vlakken. Tijdens de intake zorgen we ervoor dat we een goed beeld krijgen van je bedrijf en ambitie. Dat is het beginpunt. Komen we onderweg dingen tegen? Zorg ik dat we die ook meepakken.

+ Wat zijn de voordelen van een samenwerking met jou?
 • Je hoeft het niet alleen te doen. Je hebt iemand naast je die je voorziet van inzichten, om mee te brainstormen en die je helpt om het overzicht te houden.
 • Je ontdekt kansen die je eerder zelf niet had gespot.
 • Je krijgt nieuwe inzichten en leert nieuwe vaardigheden specifiek gericht op de groei van jouw bedrijf.
 • Je doet geen onnodige investeringen in tijd, geld en energie. Samen met mij maak je een echt kloppend plan van aanpak, met de juiste prioriteiten.
+ Wat verwacht je van mij, en wat mag ik van jou verwachten?

Je mag van mij verwachten dat ik volledig betrokken ben bij jou, je bedrijf en je succes. Ik zal eerlijk zijn en m’n uiterste best doen je zo goed mogelijk te helpen. Ik zal met suggesties en ideeën komen. En zoals je vast al gelezen hebt zal ik niet terughoudend zijn in te delen van punten waar ik denk dat het beter kan. Dat kan best even vervelend zijn, maar uiteindelijk geloof ik erin dat ik je daarmee het beste help. Ook is natuurlijk alles wat we bespreken vertrouwelijk.

 Wat ik aan jou vraag is om je open te stellen, eerlijk te zijn en actie te ondernemen, zelfs als dat misschien wat ongemakkelijk voelt. Ik bied je met veel plezier en toewijding de mogelijkheid meer uit je bedrijf te halen, maar de keuze dit te doen en de bijbehorende actie te ondernemen is aan jou.

+ Hoe weet ik dat dit me iets op gaat leveren?

Op dit moment zul je voor het antwoord op deze vraag nog moeten vertrouwen op je gevoel. Heb je deze pagina gelezen en klinkt het interessant: Laten we dan eens persoonlijk kennismaken. Wees open over je bedenkingen en twijfel, dan praten we erover. Komen we er dan achter dat je twijfel gegrond is, zal ik je dat ook eerlijk teruggeven. Maar als je een klik voelt en je het tegelijk ook best spannend vindt – een heel gezonde combinatie – dan zou het zomaar eens een gigantisch succes kunnen worden.

+ Kan ik ook eenmalig een korte sessie met jou boeken?

Ik snap dat losse sessies aantrekkelijk klinken. Ik geloof alleen niet zo in quick fixes en weet uit ervaring dat problemen vaak complexer zijn dan ze op het eerst oog wellicht lijken. Vaak komen er stiekem toch ook nog wat andere issues boven drijven. Het is helaas onmogelijk in één kort gesprek een volledig beeld te krijgen en daar een passend nieuw plan bij te ontwikkelen. 

+ Waar ben je gevestigd?

Ik woon het zuiden van Nederland. Elkaar persoonlijk ontmoeten kan op locatie in de Euregio, maar ik werk hoofdzakelijk online via Zoom.

+ Wat zijn de betalingsmogelijkheden?

Neem contact met me op, dan vinden we vast een ritme dat bij jou (en mij) past.

 

+ Hoe kan ik contact met je opnemen voor vragen?

Je kunt mailen naar hallo@lindavanegmond.nl, bellen of een bericht sturen op 06-12345381, of hier contactformulier invullen.