Gratis werkboek: Ontdek de groeikansen en groeiblokkades van je bedrijf

Succesvol ondernemen en groeien kan zoveel duurzamer. Voor de wereld, jouw klanten en voor jou als ondernemer.

Als dochter van een serial ondernemer, groeide ik op met een bepaald beeld van het ondernemerschap. Een beeld dat je misschien wel herkent. Hard werken, bijna nooit thuis en vaak moe. Ik was ervan overtuigd dat dit was hoe het hoorde. Als je kiest voor ondernemen, hoe groot je idealisme ook, dan blijft er weinig tijd over voor jezelf en anderen. 

 Al op jonge leeftijd besloot ik daarom: dat het ondernemerschap niks voor mij is. De eerste jaren van mijn loopbaan werkte ik dan ook in het internationale bedrijfsleven. In loondienst. 15 jaar lang had ik verschillende marketingfuncties. Ik lanceerde met veel plezier nieuwe producten, merken en bedrijven. Vaak met het doel de gevestigde orde uit te dagen en voor een flinke vernieuwing te zorgen.

Tot het hokje waarin ik zat te krap begon te worden. Ik merkte dat ik me als marketeer nergens anders mee mocht bemoeien. Terwijl ik voor deze bedrijven zoveel meer kansen en mogelijkheden zag, ook voor andere afdelingen. Elke keer dat ik het probeerde aan te kaarten of plannen aandroeg, liep ik tegen een muur aan. Dat was niet mijn functie, kreeg ik te horen. Of ik werd op het matje geroepen. Of ik me gedeisd wilde houden.

Kiezen voor mijn grote kracht


Dat wilde ik niet meer, dus besloot ik op zoek te gaan naar wat ik dan wel wilde. In die periode werd me zoveel duidelijk.
Mijn scherpe blik is niet lastig, maar biedt enorme kansen en mogelijkheden. Toen wist ik: die rol wil ik verder uitdiepen en vormgeven.

 

En ik, die dacht dat ondernemen niks voor haar was, werd zelfstandig ondernemer. Zodat ik kon werken met ondernemers en bedrijven die me aan het hart gaan: Missiegedreven, duurzame businesses die gaan voor verandering; die de status quo bevragen en uitdagen. Die écht het verschil willen maken.

 

Nu ben ik sidekick voor ondernemers die behoefte hebben aan een stevige strategisch partner. Gewapend met 15 jaar ervaring, mijn zelfinzichten en de lessen van mijn vader, help ik jou keuzes te maken, aan knoppen te draaien, zodat er meer vrij komt voor groei en impact.

Het valt niet mee om iemand te vinden die snapt hoe het er aan de achterkant van een bedrijf toegaat. Iemand met echt verstand van ondernemen en wat daar allemaal bij komt kijken: hoe ondernemen in golven gaat, hoe je met die (financiële) onzekerheid dealt.

 

Ik snap precies hoe bevlogen jij je voelt, en hoe betrokken je bent bij je bedrijf.

Als strategisch partner ben ik daarom goudeerlijk tegen je. Dat doe ik als ik nieuwe kansen zie, maar ook als ik weet dat het beter kan. Dat doe ik niet om zout in de wonden te strooien, of om de nadruk te leggen op de problemen. Ik doe dat, om zo snel mogelijk bij de oplossing te komen. Omdat ik je groei gun. Een duurzaam succesvol bedrijf. Nu en in de toekomst.    

 Daarbij is er geen one-size-fits-all. Ik werk altijd op maat en ga uit van jou als ondernemer en van de missie die je hebt met je bedrijf. Wat past er bij jou? Welke manier van werken? Waar zijn jouw klanten het meest bij gebaat?  

Voor iedereen is er een écht duurzame manier van ondernemen en groeien. Benieuwd naar die van jou? Dan spreek ik je graag snel.