Laten we kennismaken!
en kijken of we een win-win situatie kunnen creëren

Je hebt het gevoel dat je bedrijf het plafond heeft bereikt. Terwijl je er zó aan toe bent om naar het volgende level te gaan. Die ambities en plannen wil je niet langer meer in de ijskast laten staan.

 

Maar je voelt je geremd. Ziet even de mogelijkheden niet. Hoe kan het efficiënter, sneller, maar vooral: groter. Want de wereld veranderen doe je niet door te fluisteren.

Hoe breek je door dat plafond heen? Maak je van grenzen kansen en van bottlenecks groeimogelijkheden?

 

What you need, is a plan.

Een uitgestippelde route richting jouw doel. Weten wat je morgen gaat doen (en niet meer doen), de volgende week erna, en daarna, etc.

Want groeien betekent keuzes maken. Actie en ook loslaten. Houvast aan en zekerheid met een concreet plan.

En voor dat plan, heb je een sparringpartner nodig (guess who!)

Als het gaat om je eigen bedrijf heb je namelijk vaak blinde vlekken. Dat is heel logisch. Maar ik beloof je: ik zie alles. Ik daag je uit om mij in te zetten. Niet omdat ik denk dat je het niet goed doet, ik denk alleen dat het nog beter kan. Ik ben die irritante aanwezigheid die je kritische vragen stelt en een spiegel durft voor te houden, maar tegelijkertijd ben ik je onmisbare rechterhand. Ik leg de vinger op de zere plek én kom met concrete oplossingen. Altijd met de focus op een waardevolle verbinding met je klant en toekomstgericht resultaat voor jouw bedrijf.

Maar 1-2-3 een samenwerking aangaan doe je natuurlijk niet. Het is ongelofelijk spannend om met buitenstaanders aan je bedrijf te gaan sleutelen.

Daarom nodig ik je uit vrijblijvend kennis te maken. Klikt het, dan gaan we op zoek naar een samenwerking die helemaal is afgestemd op jouw ambities, bedrijf en leven. Want jij bent uniek, net als jouw onderneming en dat moet iedere samenwerking ook zijn. 

 

Is dit waar je naar zoekt?

Dit 1 op 1 gesprek is voor jou, als de basis van jouw bedrijf staat en het jou niet aan ambitie en ervaring ontbreekt.

 

Want jij wil verder. Je bent erop gebrand om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen, voor meer resultaat, meer impact en meer klanten.

 

Tijdens dit gesprek, van 45 tot 60 minuten, bespreken we: 

 • $Jouw kansen: welke liggen er voor het oprapen en welke zie ik.
 • $Waar loop je tegen aan in het verzilveren van die kansen. Werk je wel tijdefficiënt, met de juiste personen, kanalen, kan het niet makkelijker en slimmer? Wat weerhoudt je ervan dit te transformeren naar omzet?
 • $Wat ik precies voor je kan doen om je potentieel om te zetten in groei - financieel, maar ook in energie - op een manier die bij jouw groeiambities past.

  Linda heeft verfrissende inzichten en creatieve ideeën en verrijkt hierdoor mijn opdrachten en processen.

  Susanne Scheepers

  People, sterk in mensen

  Voor de duidelijkheid – Dit is voor jou als:

  • NJe zin hebt om buiten je comfortzone te stappen en je bekende manier van werken durft je (deels) los te laten. Ondanks dat het ongemakkelijk is en energie kost ga je vol voor het proberen van nieuwe dingen en een andere aanpak.
  • NJe niet zit te wachten op theorie en standaard templates. Geen one size fits all of quick fix voor jouw, maar grondig de diepte in en een plan dat alleen bij jou past.
  • NJe het onderste uit de kan wilt halen uit een samenwerking. Er zijn geen grenzen aan je nieuwsgierigheid en openheid. Eerlijk zijn tegen jezelf en tegen mij hoort daar bij.

  Als je liever alles houdt zoals het is en er van overtuigd bent dat je alles al geprobeerd hebt dan ben ik niet jouw partner. Begrijp me niet verkeerd, ik hou van eigenwijze mensen. Niet voor niets ben je daarvoor gaan ondernemen. Jij realiseert je ook dat groei betekent openstaan voor nieuwe ideeën en invalshoeken (en een beetje pijn doet).

  Nog één ding: dit gesprek zou er voor kunnen zorgen dat je wat dingen anders gaat willen doen.

  Ik ben niet van de fluwelen handschoenen. Je mag per definitie aannemen dat ik onder de indruk ben van wat je hebt gecreëerd en hoe ver je bent gekomen. Ik luister graag naar verhalen over je successen, maar ik wil vooral inzoomen op de dingen die niet werken en de dingen waar je mee worstelt. De lastige dingen, waar je niet trots op bent. Omdat dit de snelste manier is om te weten te komen of ik je kan helpen.

  Hoe meer je je open stelt, hoe beter we allebei kunnen zien of samenwerking tot succes zal leiden.

  Mezelf kennende heb ik meteen wat ideeën, suggesties en hersenspinsels over wat je tegenhoudt of wat je zou kunnen veranderen en verbeteren. Jouw tijd is kostbaar, net als de mijne, ik zal alles delen wat in me opkomt.

  Dus let op: ik ben van de ‘though love’, maar alleen omdat ik je geweldig vind. Geen BS, geen veren en geen gejuig, juist omdat ik er ben voor jouw succes. 

   

  Omdat ons bedrijf ontzettend snel groeit, blijven er veel belangrijke zaken liggen waar we simpelweg niet of niet voldoende aan toe komen. Daardoor raak je in bepaalde dingen het overzicht kwijt. Linda heeft me goed inzichtelijk gemaakt waar we nu staan en wat de stappen zijn die we nu kunnen gaan nemen om ons team nog beter te helpen en daarmee het bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

  Het mooie aan Linda vind ik dat ze er echt plezier in heeft om met jou mee te denken in mogelijkheden. Haar enthousiasme spat er vanaf. Ze heeft een fijne vibe en veel goede ideeën, waarmee we nu direct aan de slag kunnen.

  Ruud Nijsen

  GWD